Tuesday, July 31, 2007

Male Bra

Is it nuts?
Is it serious?
Are you crazy?
That though might cross in your mind as you read that title.
However it is true…

Even the name of this stuff is not bra, i.e Male Support Vest, this vest was created to hide the enlargement of breasts tissue among men. Breasts tissue could enlarge because some reasons such as obesity and gynecomastia. In New South Wales Oz two third men aged 35-64 are experiencing obesity.

The company of this vest (Enell) promised it will flatten the chest, make breasts less noticeable and reduce bounce during physical activity. Finally, this vest could decrease the crisis has generated a rise in the number of men with enlarged breasts tissue, which are often the subjects of ridicule and dubbed “mobs”.
Australian actor who tried this vest for Sunday Telegraph said “it is not bad idea if you are heavy in the upper area but the material was like something my grandmother would wear. May be it would be tougher in Lycra and a more masculine color.”

There are three colors which are white, black, and beige. Do not expect you can find this vest at store soon, because you just can buy it online for $85.
What a creative idea…
Wanna try big buddy?

15 comments:

quintino said...

Trying to hide what?
That vest helps fat guys with what?
Is every crazy? Or is this vest only for really fat, fat men?
Mind you, I´m not skinny but who cares... I´m not that fat, there´s always some guy fatter tham me. rssss)))).
Seems you´re a doctor. My brother in law would like to know about your blog. Is a neurosurgeon.
I have proudly linked your blog on my Portuguesemanofwar. Hope you help me make it better and bigger.

- Nilla - said...

Hahahaha... Ada2 aja!
Mas bakhri sendiri berani nyoba, ga? ;P

[H][A][R][R][I][S] said...

what??
plis doank ah... apa gunanya cowok pake bra?? Kecuali klo putingnya segede buah pepaya seh, ok lah... Wakakakakaka,........

[H][A][R][R][I][S] said...

Emang klo pake bra, co bisa keliatan lebih keren?? banyak yang mau?? tambah tajir?? masuk surga??

Klo bisa, gw pake deh. Hahahahaha...

Mashuri said...

sebesar apa sih, koq mesti pake Bra? Kayaknya juga gak lari ke sana kemari.....he...he....

Bakhrian syah said...

@quintino: thank you for linking my blog quintino... i appriciate it... and i will also link your blog.

That vest is really for fat men to cover their breast enlargement...because sometime they feel shy about it. However, if you feel confidence about everything on you... you do not have to wear it... :)

I am a GP and also a lecturer. I love to know your brother in law... nice to know other people from overseas...

Bakhrian syah said...

@Nilla: nyoba? belum saatnya Nil... karena aku yakin masih perlu banyak lemak yang perlu ditambahkan ke badanku untuk memakai rompi itu... :)

@Ale: emang ada bra bisa bikin kaya? ga lah Le... selagi elu masih skinny... ga perlu tuh pake itu bra...

@Uyi: mungkin besar sekali kali mas... hahahaha.... yang pasti kan kalo pakai baju yang ketat bakal kelihatan tuh... jendolan di depan... itu mungkin yang bikin tidak percaya diri... kalo kita sih belum perlu mas... :)

mina said...

di mana2 orang cari bra buat menggedekan breast, ini bikin flat chest ya :D B, inget kan our inside jokes: yang penting cowok2 itu jangan nahan ketawa ya gak? hohoho.....

raida said...

poto aslinya dunk....=))

Bakhrian syah said...

@Mina: aku baru tahu kalo orang pake bra itu ternyata untuk menggedekan breast... hehehhehe.... yup... cowok cowok memang jangan menahan ketawa.. karena ada mitos.. menahan ketawa mampu memperbesar ukuran itu... hahahahha

@Raida: foto asli??? buka aja link ke Australian actor itu... akan terlihat kok bagaimana bentuk dari man support vest itu...

tari said...

hehehe...ada2 aja nih ide orang2...

kalo co pake bra trus main bola sampe keringatan lantas tali ku**ngnya membayang ...wahhh..ga bisa bayangin gimana malunya...hehehe...

Bakhrian syah said...

@Tari: hahahaha iya juga ya... untungnya aku belum perlu... tapi katnya memang masih perlu inovasi yang lebih canggih... supaya bra-nya lebih maskulin...

w@hyu said...

hehe.. ada2 aja nih.. tapi kreatif juga sih yg punya ide kayak gitu :)

nyobain?! gak ah mas.. kayaknya masih belum perlu, lagian harganya itu lho udah mahal, belinya online pula :D

Anonymous said...

http://connections.blackboard.com/people/7f7182205e Buy Accutane Online,
http://connections.blackboard.com/people/16ca99c49e Buy Aciphex Order

Anonymous said...

I like use viagra, but this no good in my life, so viagra no good.