Friday, September 14, 2007

Be careful ladies... your things can be exploded by a bee

Anna Nicole Smith, Pamela Anderson, Dolly Parton... what do you think about them?
Pretty? Sexy?
But they have something in common which is their extra size boobs...
However, they should be carefull of their assets...

Have you heard this?

A taiwaness woman get embarassed. Her right silicon boob was diminished in size since a bee stought it. Yes... a bee... a doctor said, even the silicon boobs was set to resist the pressure up to 200 kgs.. but she was too skinny... thus it stratched the skin of silicon boobs.

So ladies... please be proud of yourself. Silicon will bring you to a disaster.

Note: pic was taken from here.

10 comments:

Quint said...

Thank's for the information... picture that... Now imagine that instead of a bee, she was with a man and he gave there a little bite... pof! pof! pof!

- Nilla - said...

Hah? Lebah??? Beneran, tuh? Kok bisa???
Ih, serem amat! xP
Ah, aku mah bersyukur aja dengan apa yg aku punya!
"Ukuran" bukan segalanya, kok! Hqhqhq... xD
Apalagi kalo menimbang resikonya yg spt itu! Hiiiiiiii....

Bakhrian syah said...

@quintino: Wakakakaka... you are naughty.. watch out quin... you partner will smake you... and say bye... :)

@nilla: serius Nil... baca beritanya... ada kok di kompas...
ukuran bukan segalanya... tapi kok banyak yang pake silicon ya? kalo itu gimana tuh?

awi said...

nggak usah pake suntik2 silikon deh, yang original aza :) syerem juga ya

w@hyu said...

emang paling bagus kalo bisa bersyukur dengan apa yg diberikan oleh-Nya.. gak ada efek samping euy..
setuju dengan Nilla, ukuran bukan segalanya, yg penting kan fungsinya *upsss* :D

raida said...

segini aja dah cukupppp...kok wakakkakaka....kaborrrrrrrrrr..

[H][A][R][R][I][S] said...

Wakakakakakka....

Lumayan punya big boobs, kan bisa jadi bantal buat suaminya klo pengentidur. hehehehehe.....

Ga beda ma cewek, yang cowok juga ada yang enlargement pe**s:D

Untruk size gw udah cukup:P

Mohammad Bakhriansyah said...

@Awi, Wahyu, Raida: alhamdulillah punya teman yang mau bersyukur dengan apa yang sudah dimiliki. Tapi ketika duit ga masalah... mau ga merubahnya? hehehehhe

@Wahyu: emang funsginya apa Yu? hehehehe

@Ale: bantal? gila aja lu.......
Ale udah cukup? ga salah tuh... kok masih nanya-nanya alamat mak er**? heheheh... gossiiiippppppp

mina said...

i crave for big boobs *sigh* :D kan tinggal nahan ketawa aja kan B? *inside jokes*

Mohammad Bakhriansyah said...

@Mina: crave? hhehehehhe... you do not have to.... just ask Nilla and W@hyu for the reason.